top of page

bijeenkomst regio Utrecht

18 februari 2024

De regio Utrecht bloeit en groeit!

 

Al drie jaar organiseren Natasja en ik 2 tot 3 keer per jaar regionale bijeenkomsten voor spinners in de provincie Utrecht. Inmiddels kennen we heel wat mensen uit de regio en daarbuiten. De belangstelling is groot. We zijn een open groep en ook niet-leden zijn bij ons van harte welkom. Onze manier van werken is dat we zelf de deelnemers informeren en uitnodigen. En onze ervaring is dat je snel moet reageren wil er nog plaats zijn.

 

We komen samen in een natuurboerderij in Amersfoort, een locatie die goed aansluit bij wat wij doen. Tijdens zo’n regiobijeenkomst beginnen we met een miniworkshop. Daarna gaan we lekker spinnen. Wat we zelf het allerleukst vinden? Onze deelnemers willen allemaal van elkaar leren en graag delen. Dat geeft een fijne en verbindende sfeer.

 

Verder zijn in de regio diverse (spin)groepen actief die maandelijks bijeen komen. Ook hebben we contacten met verschillende stadsboerderijen waar we regelmatig zijn om te demonstreren, bijvoorbeeld als de schapen worden geschoren, of op een kerstmarkt.

 

Wil je meer weten over wat er allemaal in de provincie Utrecht gebeurt en ook meedoen? Stuur dan een berichtje met het verzoek om info over onze regio naar info@landelijkespingroep.nl. Wij kunnen je dan regelmatig op de hoogte houden van onze activiteiten.

 

Op 18 februari is de eerstvolgende bijeenkomst in Amersfoort. Wat we dan gaan doen, komt in ons mailbericht te staan. Het is dit keer een verrassingsworkshop en natuurlijk ook heerlijk spinnen.

 

Natasja en Naama, Regio Utrecht

bottom of page