top of page

Tegendraads uit de bocht - van schaap tot draad

7 september 2024

Op 7 september 2024 vindt de tweede editie van het evenement “Tegendraads uit de Bocht” plaats. Tijdens Tegendraads maak je kennis met traditionele technieken maar ook met nieuwe technieken of technieken uit andere landen.

Deelnemers vanuit het hele land nemen aan dit evenement deel, inclusief bekende volgers/bloggers zoals onder andere Loret Karman, It a Sarah, DenDennis en de Zaanse Kaper. Een unieke gelegenheid om deze mensen een keer te ontmoeten. 

Daarnaast worden er de hele dag workshops en demonstraties gegeven en zullen we ook een plekje inruimen voor een aantal mensen die gevlucht zijn uit Oekraine. Zij zullen ons laten kennis maken met het Oekrains borduurwerk. Ze hebben wel alles achter gelaten, maar niet hun talent.

Kortom een evenement vol inspiratie, die je niet wilt missen.  En het is allemaal gratis. Het evenement begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur en vindt plaats in de Zaanbocht van Wormerveer.

Wij zorgen voor een gezellig muziekje en eten en drinken zijn in de Zaanbocht binnen handbereik zodat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een gezellige en misschien wel leerzame dag.


bottom of page