top of page

Verslag spinnen in de kou

In de nazomer van 2023 zag ik een oproep op de facebookpagina van de Landelijke Spingroep, of er mensen wilden komen spinnen op de oogstmarkt in Krimpen a/d IJssel.  Het zou plaatsvinden op 9 december. Ik ben altijd wel in voor een dagje spinnen in de buitenlucht dus ik meldde me aan. Dat het eventueel een koude dag zou kunnen worden, legde ik naast me neer, we zaten immers midden in de langste nazomer ooit.

Wil je meer lezen?

Abonneer je op landelijkespingroep.nl om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

85 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

ALV in Schiedam 17 maart 2024

Vanwege de goed gevulde agenda’s van de bestuursleden werd dit jaar de Algemene Ledenvergadering, de ALV, gehouden op een zondag en wel in Schiedam. We werden ontvangen door vrijwilliger Jos die de he

Комментарии

Не удалось загрузить комментарии
Похоже, возникла техническая проблема. Заново подключитесь к интернету или обновите страницу.
bottom of page