top of page

Voordelen Lidmaatschap

Een oude ambacht, maar toch helemaal van deze tijd!

Ben jij een gepassioneerde spinner en op zoek naar meer kennis, ervaring en contact met andere spinners? Vind je het net als wij belangrijk om dit ambacht in stand te houden?

 Overweeg dan eens om lid te worden van de landelijke spingroep! Onze vereniging biedt een breed scala aan voordelen voor onze leden.

Jaarlijks organiseren we een Algemene Ledenvergadering (ALV), waarbij we onze leden op de hoogte stellen van onze activiteiten en plannen voor de toekomst. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten, zoals workshops en demonstraties, om onze leden te helpen hun vaardigheden te verbeteren.

Als lid ontvang je ook onze nieuwsbrief, waarin we onze activiteiten en het laatste nieuws delen. 

Leden krijgen ook de kans om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap Spinnen en de wedstrijd Het Langste Draadje, waar je een zo lang en dun mogelijke draad spint uit 2 gram wol. 

Een ander groot voordeel van het lidmaatschap is de mogelijkheid om contact te maken met andere spinners. We organiseren regelmatig samenwerkingsprojecten en evenementen waarbij we samen kunnen spinnen en onze kennis kunnen delen. Dit is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en je passie voor het spinnen te delen met anderen.

Als lid van de landelijke spingroep krijg je ook toegang tot een schat aan kennisoverdracht, waaronder tips en trucs van experts en ervaren spinners. Dit is een uitstekende manier om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren.

Kortom, het lidmaatschap van de landelijke spingroep biedt vele voordelen voor gepassioneerde spinners. Of je nu een beginner of een ervaren spinner bent, er is voor elk wat wils. Aarzel niet en word vandaag nog lid om te profiteren van al deze voordelen!

crias-g1b7647f0b_1920.jpg
bottom of page